Mr Admiralskie paluszki rybne panierowane ok.60g, z fileta, 5 KG/KT

Numer artykułu: 18976960
Mr Admiralskie paluszki rybne panierowane ok.60g, z fileta, 5 KG/KT

Informacje o produkcie

Oznaczenia
  • clean label clean label
  • produkty mrożone produkty mrożone
Marka
Brak specyfikacji
Opis produktu
Admiralskie paluszki rybne
- panierowane
- wstepnie podsmazone
- z filetów
- waga pojedynczej sztuki ok. 60 g
- do spozycia po obróbce termicznej
- produkt moze zawierac osci

Kraj pochodzenia: Polska.

Sposób przygotowania:
Patelnia:
Rozgrzac olej na patelni i ulorzyc na niej paluszki. Smazyc z obu stron na srednim ogniu przez 8-10 min. obracajac paluszki w polowie czasu.

Frytownica:
Smazyc paluszki w oleju rozgrzanym do temperatury 180 st. C przez ok. 3-5 min.

Piekarnik (bez tluszczu):
Zamrozone paluszki ulozyc na blaszce wylozonej papierem do pieczenia lub folia aluminiowa. Piec z termoobiegiem w 240 st.C przez 10-12 min. / bez termoobiegu w 240 st.C przez 12-14 min.
Składniki odżywcze na 100 g
Wartość energetyczna kJ
706 kJ
Wartość energetyczna kcal
168 kcal
Tłuszcz
7 g
Od tego kwasy tłuszczowe nasycone
0,6 g
Węglowodany
14 g
Od tego cukier
2,3 g
Proteiny
11 g
Sól
1,08 g
Sposób przygotowania
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze -18 °C
Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu