Boczek wieprzowy blatowany, bez kości, ok.3-4,5kg, vacuum, 1 KG

Numer artykułu: 17823203
Boczek wieprzowy blatowany, bez kości, ok.3-4,5kg, vacuum, 1 KG

Informacje o produkcie

Oznaczenia
  • wolne od alergenów wolne od alergenów
  • clean label clean label
  • produkty chłodzone produkty chłodzone
Marka
Brak specyfikacji
Opis produktu
Boczek Klasa B blatowany ze skóra, naturalne ciecie

- Element pozyskany z cwiartki boczkowej kl. B
- Boczek blatowany- bez zeberek, ze skóra. Sciety caly plat zeber lacznie z chrzesciami i czescia mostka (niedopuszczalne pozostalosci kosci, okostnej i chrzesci). Przyciety tluszcz pachwinowy.
- Miesien przeponowy przyciety na prosto.
- Element fazowany od strony pachwiny tak, aby usunac sutki i gruczoly.
- Dlugosc elementu anatomiczna
- Szerokosc boczku anatomiczna
- Ksztalt zblizony do prostokata.
- Boczek klasy B, srednio tlusty o grubosci sloniny do 1,5 cm, przerost miesniowy widoczny (miejscami moze zanikac).

Kraj pochodzenia: Polska.
Sposób przygotowania
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu
Przechowywać w lodówce
Temperatura przechowywania (°C)
4