PROSCIUTTIFICIO SAN FRANCESCO Prosciutto Crudo Mattonella szynka wieprzowa, cała, bez kości, w bloku, vacuum 2,5 KG/ST , czas sezonowania 14-16 miesięcy,

Numer artykułu: 60057752
PROSCIUTTIFICIO SAN FRANCESCO Prosciutto Crudo Mattonella szynka wieprzowa, cała, bez kości, w bloku, vacuum 2,5 KG/ST  , czas sezonowania 14-16 miesięcy,

Informacje o produkcie

Oznaczenia
  • wolne od alergenów wolne od alergenów
  • clean label clean label
  • produkty chłodzone produkty chłodzone
Marka
PROSCIUTTIFICIO SAN FRANCESCO
Opis produktu
Prosciutto crudo Mattonella ok. 2,5 kg -
szynka wieprzowa, cala, bez kosci,
w bloku, vaccum. Zastosowanie: kanapki, salatki, pizza, pasty, chips, roladki, antipasti, Saltimbocca.
Składniki odżywcze na 100 g
Wartość energetyczna kJ
880 kJ
Wartość energetyczna kcal
210 kcal
Tłuszcz
10 g
Od tego kwasy tłuszczowe nasycone
3,4 g
Węglowodany
0,25 g
Od tego cukier
0 g
Proteiny
30 g
Sól
6 g
Sposób przygotowania
Przechowywanie
Przechowywać w lodówce
Temperatura przechowywania (°C)
8