Bell Prosciutto di Parma, szynka wieprzowa, surowa, dojrzewająca min.14 miesięcy, 200 GR/PA , Pochodzenie:Langhirano,

Numer artykułu: 17942638
Bell Prosciutto di Parma, szynka wieprzowa, surowa, dojrzewająca min.14 miesięcy, 200 GR/PA  , Pochodzenie:Langhirano,

Informacje o produkcie

Oznaczenia
  • wolne od alergenów wolne od alergenów
  • clean label clean label
  • produkty chłodzone produkty chłodzone
Marka
Bell
Opis produktu
Prosciutto di Parma.
Szynka parmenska z miesa wieprzowego hodowanego we Wloszech, minimalny
czas dojrzewania to 14 miesiecy, pod kontrola konsorcjum Parma w poblizu
Langhirano (PR).

Kraj pochodzenia: Wlochy.
Składniki odżywcze na 100 g
Wartość energetyczna kJ
1051 kJ
Wartość energetyczna kcal
252 kcal
Tłuszcz
16 g
Od tego kwasy tłuszczowe nasycone
6,4 g
Węglowodany
1 g
Od tego cukier
0,2 g
Proteiny
26 g
Sól
5,5 g
Sposób przygotowania
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu
Przechowywać w lodówce
Temperatura przechowywania (°C)
7