Golonka wieprzowa w posypce paprykowej, bez kości, bez skóry, ok.280-480g, ok. 0,35 KG/PR , pasteryzowana,

Numer artykułu: 60119419
Golonka wieprzowa w posypce paprykowej, bez kości, bez skóry, ok.280-480g, ok. 0,35 KG/PR  , pasteryzowana,

Informacje o produkcie

Oznaczenia
  • produkty chłodzone produkty chłodzone
Marka
Brak specyfikacji
Opis produktu
Golonka wieprzowa bez kosci, ze skora, gotowana, w posypce paprykowej, pasteryzowana. Waga ok. 280-480 g.


Sposób przygotowania:
Podgrzac w opakowaniu w wodzie o temperaturze 90°C przez 20-30 minut. W nagrzanym do temperatury 180°C piekarniku podgrzewac okolo 20 minut bez opakowania. Produkt gotowy do spozycia na zimno i na cieplo.

Kraj pochodzenia: Polska.
Składniki odżywcze na 100 g
Wartość energetyczna kJ
918 kJ
Wartość energetyczna kcal
221 kcal
Tłuszcz
16 g
Od tego kwasy tłuszczowe nasycone
5,5 g
Węglowodany
0,5 g
Od tego cukier
0,5 g
Proteiny
19 g
Sól
1,7 g
Sposób przygotowania
Przechowywanie
Przechowywać w lodówce
Temperatura przechowywania (°C)
4