Golonka wieprzowa klasyczna, bez kości, bez skóry, ok.280-480g, ok. 0,35 KG/PR , pasteryzowana,

Numer artykułu: 60119418
Golonka wieprzowa klasyczna, bez kości, bez skóry, ok.280-480g, ok. 0,35 KG/PR , pasteryzowana,

Informacje o produkcie

Oznaczenia
  • produkty chłodzone produkty chłodzone
Marka
Brak specyfikacji
Opis produktu
Golonka wieprzowa klasyczna, bez kosci, bez skóry, waga ok.280-480 g.

Sposób przygotowania: podgrzac w opakowaniu w wodzie o temperaturze 90°C w czasie od 20 do 30 minut. W piekarniku nagrzanym do temperatury 180°C podgrzewac okolo 20 minut bez opakowania. Produkt gotowy do spozycia na zimno i na cieplo.

Kraj pochodzenia: Polska.
Składniki odżywcze na 100 g
Wartość energetyczna kJ
766 kJ
Wartość energetyczna kcal
184 kcal
Tłuszcz
12 g
Od tego kwasy tłuszczowe nasycone
4 g
Węglowodany
0,5 g
Od tego cukier
0,5 g
Proteiny
18 g
Sól
2 g
Sposób przygotowania
Przechowywanie
Przechowywać w lodówce
Temperatura przechowywania (°C)
4