Cedrob Filet z kaczki sous vide, bez skóry, wolno gotowany, w sosie własnym, ok. 0,5 KG/PR

Numer artykułu: 60124339
Cedrob Filet z kaczki sous vide, bez skóry, wolno gotowany, w sosie własnym, ok. 0,5 KG/PR

Informacje o produkcie

Oznaczenia
  • wolne od alergenów wolne od alergenów
  • clean label clean label
  • produkty chłodzone produkty chłodzone
Marka
Cedrob
Opis produktu
Filet z kaczki bez skory sous vide
Propozycja przygotowania:
W nagrzanym do 200 st. C piekarniku piecz w naczyniu zaroodpornym w temperaturze 200 st. C przez okolo 15 minut, co jakis czas polewajac mieso sosem.
Przechowywac w temperaturze od +2 st. C do +9 st. C.
Kraj pochodzenia: Polska
Składniki odżywcze na 100 g
Wartość energetyczna kJ
438 kJ
Wartość energetyczna kcal
104 kcal
Tłuszcz
1,5 g
Od tego kwasy tłuszczowe nasycone
0,8 g
Węglowodany
0,4 g
Od tego cukier
0,25 g
Proteiny
22 g
Sól
0,8 g