10.06.2023 02:09:59
- Home
- Artykuły spożywcze
- Artykuły sypkie i konserwowe
- Artykuły konserwowe
- PL Knorr Passata przetarte pomidory Knorr Proffesional, wyprodukowana z 22 kg pomidorów, 10 KG/KT uprawa włoska, karton z nakrętką
Wróć
PL Knorr Passata przetarte pomidory Knorr Proffesional, wyprodukowana z 22 kg pomidorów, 10 KG/KT uprawa włoska, karton z nakrętką
Numer artykułu: 18117653

Informacje o produkcie
Oznaczenia
-
produkty niechłodzone
-
wolne od alergenów
-
clean label
Marka
PL Knorr
Opis produktu
Sos do pizzy Knorr Professional to gotowy do uzycia sos pomidorowy. Uniwersalna, otwarta receptura sosu daje mozliwosc szerokiego zastosowania go na cieplo i na zimno: do pizzy, sosów, dipów, zup, kremów i innych dan z uzyciem pomidorów. Sos do pizzy Knorr Professional ma intensywny, pomidorowy kolor oraz jednorodna, pulchna i gesta konsystencje.
Wyprodukowany z 22 kg pomidorów, co gwarantuje ponad dwukrotnie stezony smak pomidorów. Wysokiej jakosci, swieze, pachnace pomidory pozyskiwane w 100% ze zrównowazonych upraw we Wloszech (region Emilia-Romania). Pomidory zbierane sa w szczycie sezonu, po osiagnieciu dojrzalosci i poddawane obróbce w ciagu 24 godzin od zbioru.
Mozliwosc zamrozenia produktu po otwarciu.
Wygodne opakowanie i dozowanie: karton z nakretka umozliwiajaca ponowne zamkniecie.
Wyprodukowany z 22 kg pomidorów, co gwarantuje ponad dwukrotnie stezony smak pomidorów. Wysokiej jakosci, swieze, pachnace pomidory pozyskiwane w 100% ze zrównowazonych upraw we Wloszech (region Emilia-Romania). Pomidory zbierane sa w szczycie sezonu, po osiagnieciu dojrzalosci i poddawane obróbce w ciagu 24 godzin od zbioru.
Mozliwosc zamrozenia produktu po otwarciu.
Wygodne opakowanie i dozowanie: karton z nakretka umozliwiajaca ponowne zamkniecie.
Składniki odżywcze na 100 g
- Wartość energetyczna kJ
- 180 kJ
- Wartość energetyczna kcal
- 43 kcal
- Tłuszcz
- 0,25 g
- Od tego kwasy tłuszczowe nasycone
- 0,1 g
- Węglowodany
- 7,1 g
- Od tego cukier
- 5,2 g
- Proteiny
- 2,1 g
- Sól
- 0,4 g
Sposób przygotowania
- Przechowywanie
- Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu
Miejsce suche, zacienione, chlodne.